Cristina Bercea a bătut palma și a plecat acasă cu cel mai mare premiu de până acum
Batem Palma?, show-ul de la PRO TV, în care concurenții își testează intuiția pentru a câștiga premii cât mai mari, le-a adus celor de acasă în această seară o ediție surprinzătoare în care concurenta a reușit să câștige cel mai mare premiu de până la acest moment.
În ciuda faptului că a eliminat prima dată două sume mari: 25.000 și 20.000 de lei, iar în cea de-a doua rundă a scos și 75.000 de lei, Cristina și-a păstrat cumpătul și siguranța de sine și a ajuns la final cu două sume mari (50.000 și 100.000 de lei) și una mică (700 lei).
Astfel, la ultima rundă, Banca i-a făcut o ofertă de nerefuzat – 50.260 de lei. Fără să stea mult pe gânduri, Cristina Bercea a bătut palma și a plecat acasă cu cel mai mare premiu de până la acest moment.
Mai multe despre experiența ei în emisiune, dar și în activitatea de scafandru, am aflat de la ea.
- Cristina, ai bătut palma înainte de ultima rundă pentru cel mai mare premiu câștigat de până la acest moment. Te-ai fi așteptat?
Normal că m-am așteptat. Am venit aici să câștig! Glumesc😀
M-am bazat pe intuiție și încă de la început mi-am propus să nu am așteptări, astfel încât la finalul emisiunii să am o surpriză plăcută. În general, pentru mine este important să mă bucur de ce se întâmplă, indiferent de rezultat și să învăț ceva nou din fiecare experiență.
Enjoy the process, enjoy the road.
- Cum a fost această experiență pentru tine? Cum te-ai simțit la filmări?
Având în vedere că mie îmi place să cunosc persoane noi și să încerc activități diverse, care să mă scoată din zona de confort, participarea la emisiunea Batem Palma a reprezentat o experiență extraordinară. Au fost câteva zile solicitante și cu multe trăiri inedite. Mi-a plăcut foarte mult că am cunoscut oameni extraordinari, cu povești deosebite de viață și pasiuni inedite.
- Ai avut ocazia să vezi înaintea ta jocul altor concurenți, în acest sezon. Te-ai folosit de experiența lor în modul în care ai jucat sau ai ales să mergi pe cont propriu?
Da și nu. Experientele altora sunt ale lor. Este posibil sa înveți foarte mult din jocul celorlalți, dar oamenii și situațiile sunt diferite. M-am bazat mai mult pe intuiție, spontaneitate și finalul a fost cu o mare surpriza plăcută.
- Publicul a avut ocazia să te cunoască mai bine și să te descopere de-a lungul edițiilor de până acum. Cu ce ți-ai dori să rămână ei despre tine?
CursuriScuba.ro Sunt o scafandriță care a ales să transmită mai departe pasiunea acestui sport inedit. Având în vedere că Terra este acoperită în proporție de 70% de apă, toți ar trebui să încerce Scuba Divingul și să nu se mai limiteze la doar 30% din ce oferă lumea noastră. Scuba divingul este un sport ce îți oferă șansa de a explora o lume nouă, fascinantă: lumea subacvatică, te ajută să te cunoști mai bine, să îți depășești anumite limitări autoimpuse, îți conferă mai multă încredere în tine și în plus te bucuri de senzația de gravitație zero!
Cred cu tărie că experiențele inedite și călătoriile ne fac cu adevărat mai bogați, mai împliniți, mai fericiți, iar scuba divingul este sportul ce le îmbină perfect pe amândouă.
Așa aș vrea să mă țină minte toți: instructorul de scufundări care îți schimbă viața… și sunt fericită pentru că fac parte dintr-o echipă deosebită, o familie de scafandri veseli și plimbăreți 😀✌️
- Spune-ne puțin despre pasiunea ta… ești scafandru. Ce provocări mai ai nebifate în acest domeniu?
Sunt scafandru încă din anul 2009 și această pasiune mi-a schimbat de-a lungul timpului toate planurile de vacanță și bucket list-ul😀 Scufundările avute alături de delfini, broaște țestoase, dugong și rechini sunt experiențe deosebite ce sunt greu de descris în cuvinte. De asemenea, scufundările la epave faimoase, în cenote și în rezervații naturale sunt memorabile și se află pe lista de dorințe a multor scafandrilor. Mă simt norocoasă, deoarece pe acestea deja le-am bifat.
La momentul de față îmi doresc foarte mult să ajung să fac scufundări în Islanda, în fisura Silfra, singurul loc din lume unde poți atinge simultan două plăci tectonice. Aici apa are temperatura între 2 și 4 grade Celsius, vizibilitatea este de peste 100 de metri, iar frumusețea locului greu de descris în cuvinte.
De asemenea, îmi doresc să mă scufund în cea mai adâncă piscină din lume deschisă în Dubai- Deep Dive Dubai ce are o adâncime de 60 de metri și este decorată ca un oraș scufundat.
În plus, ca și instructor de scufundări îmi doresc să ajut la dezvoltarea acestui sport în țara noastră și să pun pe harta lumii România ca o țară cu cele mai inedite locuri de scufundări: scufundări în lac glaciar- Bâlea Lac, peșterile scufundate din Apuseni, epavele din Marea Neagră, ecluzele neterminate din râul Argeș și multe alte locuri inedite. Avem o țară fantastică și trebuie să ne mândrim cu ea.